JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Dinamična joga u Livada centru

Dinamična joga u Livada centru

Tokom jula u centru Novog Sada

Tokom jula meseca časovi dinamične joge u "Vinyasa" stilu održavaće se u Livada – centru za vežbanje i zdravlje koji se nalazi u novosadskoj ulici Petra Drapšina na broju 49 gde ću zamenjivati dragu koleginicu Marinu Grubić poznatu po svom portalu Biljna ishrana.

Dinamična Vinjasa joga, kako je ona opisuje, predstavlja nadograđenu Hatha jogu, prepoznatljivu po inovativnim položajima sklopljenim u raznim dinamičnim tokovima u kojima se asane nadovezuju u jednu celinu. Časovi počinju vežbama disanja, odnosno pranajamama, zatim se prelazi na asane, a završavaju se relaksacijom u Šavasani. Njihovo trajanje je 60 minuta i praćeni su opuštajućom muzikom u pozadini. Svake nedelje se rade sekvence sa različitim efektom na telo.

"Livada je oaza idelana za beg od urbanog krkljanca. Mesto za Vaš duh i telo. Opusti se i vežbaj na Livadi!", poruka je novosadskog Livada centra koji, osim dinamične nudi i druge stilove joge, kao i mnoštvo sporskih sadržaja za decu i odrasle, grupne i indiviudualne treninge, savete o zdravoj ishrani, edukacione seminare i obuke, programe za relaksaciju (masažu, saunu, tople klupe) itd.

Vežbati u skladu sa svojom priprodom jedan je od glavnih principa centra za vežbanje i zdravlje Livada. Cilj programa ovog centra je odabir onih vežbi koje prijaju svakom pojedincu, odnosno program vežbanja koji sasvim lako i prirodno dovodi do ravnoteže duha i tela a samim tim i do zdravlja. Jedini put do zdravlja jeste kontinuirano, umereno i pravilno vežbanje.

"Svest o značaju vežbanja i pozitivnom uticaju na zdravlje se povećava. Povećavanjem prekovremenog broja radnih sati u toku nedelje, povećavaju se i potrebe za što boljim fiziološkim odgovorom na napore koje sobom nosi radni dan. Otpornost ka zamoru obezbeđuje se povećavanjem funkcionalnih sposobnosti. Najbolji način za to je vežbanje. Osobe koje redovno vežbaju omogućavaju sebi i više od dobre kondicije i dobrog izgleda. Generalno, redovno vežbanje predstavlja kvalitet, životni stil pojedinca i svest o sopstvenom zdravlju." 

Dođite da se dinamičnim vežbanjem joge zajedno opuštamo na Livadi! wink

Više o Livada centru možete saznati OVDE.

Raspored treninga nalazi se OVDE.

  1. Tekst: Maja Vučković
  2. Foto: Livada centar

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Esencijalni sastojak ahimse je saosećanje: kroz saosećanje počinjemo da vidimo sebe u drugima.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga