JezikPretragaContactYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Grupni trening, joga, korektivna gimnastika i školica sporta

Ukoliko imate FitPass karticu i stanujete blizu Bulevara Slobodana Jovanovica 15 u Novom Sadu (Novo Naselje), svratite da se družimo i zajedno vežbamo.

Uz FitPass karticu kod nas možete odabrati da li ćete doći na grupni trening, jogu, korektivnu gimnastiku, ili ćete svoje dete dovesti u školicu sporta.

Sve potrebne informacije naći ćete OVDE.

Proverite koje sve aktivnosti nudi sportsko udruženje Fit Land i pridružite nam se: http://www.fitland.rs/aktivnosti.html Čekamo vas smiley

FitPass je nastao u Beogradu sa idejom da omogući svim ljudima da vežbaju više sportova i idu u više različitih sportskih objekata po ceni od samo jedne mesečne članarine.

U sistemu se nalaze najbolje teretane, bazeni, fitnes centri, plesna studija, kao i druge ponude fizičkih aktivnosti koje će odgovarati potrebama pojedinca, uz uštedu vremena i novca. Trenutno se u FitPass sistemu nalazi 14 gradova u Srbiji.

Da biste pristupili željenom vežbanju, dovoljno je da pre dolaska na trening pokažete svoju FitPass karticu uz važeći lični dokument sa fotografijom.

Nosioci FitPass kartice imaju i POPUSTE  na brojne proizvode i usluge koje ostvarujetu uz svoju FitPass karticu, u koje su uključeni: restorani zdrave hrane, lekarski i nutricionistički pregledi, prodavnice sportske opreme, zdravije grickalice i smutiji, kao i mnoge druge pogodnosti.

Maja & FitLand

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Prelaskom na veganstvo mi uklanjamo veliku količinu patnje koju uzrokujemo našim životima i taj korak menja kako nas same tako i svet oko nas.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

vidza zoga