JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Različiti stilovi joge i meditacije

Ukoliko imate FitPass karticu i stanujete blizu Bulevara Slobodana Jovanovica 15 u Novom Sadu (Novo naselje), svratite da se družimo i zajedno vežbamo.

Uz FitPass karticu kod nas možete odabrati da li ćete doći na grupni trening, jogu, korektivnu gimnastiku, ili ćete svoje dete dovesti u školicu sporta.

Takođe možete kombinovati različite stilove joge koji se kod nas vežbaju: Jogu za prezaposlene, Moćnu (Power) jogu, klasičnu Hatha jogu i druge, te pohađati zasebne časove Restorativne joge, meditacije i Joga Nidre.

Sve potrebne informacije o pogodnostima posedovanja FitPass kartice naći ćete OVDE.

Proverite koje sve aktivnosti nudi sportsko udruženje Fit Land OVDE i pridružite nam se. Čekamo vas! smiley

Informacije o vežbanju joge možete dobiti telefonom, pozivom broja 064/615-83-32, ili elektronskom poštom putem stranice KONTAKT.

FitPass je nastao u Beogradu sa idejom da omogući svim osobama da vežbaju više sportova i odlaze u više različitih sportskih objekata po ceni od samo jedne mesečne članarine.

U sistemu se nalaze najbolji fitnes centri, teretane, bazeni, plesna studija, kao i druge ponude fizičkih aktivnosti koje odgovaraju potrebama pojedinca, uz uštedu vremena i novca. Trenutno se u FitPass sistemu nalazi 31 grad u Srbiji i preko 600 sportskih objekata.

Da biste pristupili željenom vežbanju, dovoljno je da pre dolaska na trening pokažete svoju FitPass karticu uz važeći lični dokument sa fotografijom.

Nosioci FitPass kartice imaju i POPUSTE  na brojne proizvode i usluge koje ostvarujetu uz svoju FitPass karticu, u koje su uključeni: restorani zdrave hrane, lekarski i nutricionistički pregledi, prodavnice sportske opreme, zdravije grickalice i smutiji, fizioterapeutske usluge, masaže, kozmetički tretmani kao i mnoge druge pogodnosti.

Maja & FitLand

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Ako su svi organizmi jedno u fizičkom kontinuumu, onda moramo takođe biti i u moralnom kontinuumu.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.