JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

NOVO: Fluorit s hamsa priveskom, narukvica

NOVO: Fluorit s hamsa priveskom, narukvica

Brojanica za više nivoe svesti

Brojanica, takozvana đapa mala, izrađena od poludragog kamena fluorit.

Ljubičasta / bela / žuta.

Privezak hamsa od tibetanskog srebra.

22 perle veličine 8 mm nanizane na bezbojnu elastičnu sajlu.

Moguće je poručiti sopstvenu malu u željenoj boji i veličini, sa ili bez priveska.

Više o proizvodu možete saznati OVDE.

O tome šta su đapa mala brojanice i kako se koriste možete pročitati OVDE.

Takođe novo u ponudi, ametist minđuše s buda priveskom koje možete pogledati OVDE.

FLUORIT

Fluorit je kamen genijalnosti. Ima snažno delovanje kroz donju energiju koja je zemaljska i gornju energiju koja je duhovna. To se pogotovo oseti u ađni, čakri trećeg oka. Pozitivno deluje na moždane ćelije i otvara našoj duhovnoj volji kontakt s višim nivoom svesti. Kažu da njegovim delovanjem možemo čak videti i osetiti vlastitu auru. Ovaj kamen podstiče duhovnu i psihičku celovitost, razvoj, istinu, zaštitu i donosi mir. Ljubičasti fluorit jača našu sposobnost prepoznavanja, koja nam omogućava povezivanje spoljašnjih informacija s unutarnjom vizijom. Ovaj poludragi kamen nam poručuje da mudrost proizlazi iz ljubavi i harmonije. Blagosilja svim našim duhovnim željama i delima i pomaže da ispunimo našu ovozemaljsku ulogu. Pojačava pažnju i koncentraciju, otklanja strah, te povećava mentalne sposobnosti.

Svaka boja ima svoje delovanje u pojedinoj čakri, koje nam pružaju podršku kod duhovnog razvoja. Kad nas savlada nemir onda nam pomaže da povratimo izgubljenu duhovnu ravnotežu. Plavi fluorit ublažava i pojašnjava naš smisao primećivanja. Položen na bilo koju čakru, izjednačava naš emotivni i duhovni život i ublažava napetost. Donosi smirenje i duševni mir. Ako želimo umirujuće da utičemo na nervni sistem, onda treba  zajedno i istovremeno na čakre položiti sledeće boje: plavi fluorit na čakre čela ili grla, zeleni i ružičasti na čakru srčanu i žuti fluorit na pupčanu čakru. Kad se koriste istovremeno, onda delotvorno otklanjaju sve organske blokade.

On ima i svoja lekovita svojstva. Ljubičasti fluorit pozitivno utiče na ublažavanje glavobolje i migrene. Eliksir od fluorita čisti ceo organizam od toksina. Preventivno utieče na zaustavljanje i stvaranje dobroćudnih tumora. Ispiranjem čisti usnu šupljinu i štiti zube od karijesa. Pomaže kod crevnih bolesti, regeneriše kožu i sluzokožu, podržava rast kostiju, rad žlezda i probave, pomaže kod komplikovanih trudnoća. Štiti od loših elektromagnetnkih zračenja (kompjutera, mobilnog telefona i sl.) U starosti pomaže da se zadrži zdravi razum, pa je u staroj kineskoj medicini poznat kao lek protiv staračke senilnosti.

O osobinama ostalog kamenja možete pročitati OVDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maja Vučković

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Prelaskom na veganstvo uklanjamo veliku količinu patnje koju uzrokujemo našim životima i taj korak menja kako nas same tako i svet oko nas.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga