JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

OBAVEŠTENJE: Novogodišnji čas joge

OBAVEŠTENJE: Novogodišnji čas joge

Utorak 1. januar 2019. u 21 sat

Novu godinu dočekujemo novogodišnjim časom joge! Ukoliko želite da nam se pridružite, dobrodošli ste na čas u Fit Land studiju 1. januara 2019. godine od 21 sat. smiley

Tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, časovi joge će se održavati po ustaljenom rasporedu koji možete videti OVDE.

Redovna fizička aktivnost je jedini način pomoću kojeg možemo da održimo telo gipkim i vitalnim. Istraživanja su pokazala kako su trajanje i kontinuitet vežbanja bitniji od samog intenziteta treninga.

 

    Evo 10 razloga za vežbanje joge tokom praznika:


   1. Usporite. Bilo da aktivno učestvujete u praznicima ili ne, gotovo svi su uhvaćeni u mrežu gužve, buke i euforije. Joga vam nudi predah - priliku za zaustavljanje, dobijanje perspektive i povratak na sadašnji trenutak.
    2. Naći ćete stabilnost. Što je duži popis vaše liste želja, to je veća presija na nervni sistem, a time je i nivo kortizola (hormona stresa) viši. Joga pruža priliku za povezivanje s našim telom, stabilizaciju i uzemljenje.
    3. Regeneracija. Teško je izbeći ono čemu smo u ovo doba godine skloni, bilo da su u pitanju slatkiši, alokohol ili teška hrana, a što nas neminovno usporava, čini teškima i umornima. Joga podstiče cirkulaciju, energizuje i pruža osećaj budnosti.
   4. Odmor od izazovnih porodičnih situacija. Joga je tokom božićnih i novogodišnjih praznika savršena izlazna strategija kada nas porodične interakcije preplave. Podloga za vežbanje tada postaje pravo utočište.
    5. Možete ostati hladni na nepredviđene situacije. Nakon joge, bićete u mogućnosti da se lakše nosite sa iznenađenjima.
    6. Vaša fleksibilnost i snaga omogućiće vam da lakše istrajete. Neko mora da stavi darove ispod jelke, drugi da prestoje ceo dan u kuhinji, a ima i onih koji jure od prodavnice do prodavnice u potrazi za poklonima. Ovde će se pokazati vaša besprekorna telesna sposobnost stečena jogom.
    7. Vaše telo će dobiti post-šoping terapiju. Ako ste od onih koji su skloni čestoj kupovini i trošenju, joga je najbolji način za oporavak od eventualnih nepromišljenih poteza.
    8. Možete se osećati ispunjeno čak i ako samujete i ne slavite. Ako ste ateisti, antikapitalisti, antiglobalisti ili antikonzumeristi, koji misle da Božić i Nova godina nisu ono što bi trebalo da budu, joga će podupreti vaša uverenja, podstaknuti nova propitivanja i vratiti vas u centar sopstva. A na času joge možda nađete nekog ko ima slične poglede.
    9. Završićete godinu snažnim poštovanjem vaše prakse. Zaokvirićete prethodno uloženi rad i dobićete elana za dalji nastavak prakse. Budite dosledni!
    10. Biće lakše započeti narednu godinu. Ako ne vežbate sedmicu ili dve, verovatno ćete provesti januar oporavljajući se od odmora. Da se to ne bi desilo, nastavite da vežbate tokom praznika. To je ono što bi vam i Deda Mraz želeo. angel

 

    Vidimo se u Fit Land studiju! Tržni centar "Bistrica", Bulevar Slobodana Jovanovića 15.

    Sve informacije u vezi sa vežbanjem možete dobiti telefonom, pozivom na broj 064/615-83-32.

    Namaste,

    Maja

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Životinje nisu po rođenju kućni ljubimci, laboratorijske, radne i druge životinje, već ih čovek uzgaja, razmnožava i prodaje u te svrhe; one su slobodna bića koja tek zarobljavanjem od strane čoveka postaju to imenovano.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga