JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

OBAVEŠTENJE: Odsustvo zbog usavršavanja

OBAVEŠTENJE: Odsustvo zbog usavršavanja

Indija, avgust - septembar

Zbog mog putovanja u Indiju, do 18. septembra 2018. godine neću biti u prilici da primam i šaljem porudžbine. Sve koje stignu do tada, biće poslate nakon mog povratka, u drugoj polovini septembra.

Časovi joge u Fit Land studiju će se održavati po redovnom (letnjem) rasporedu, utorkom i četvrtkom od 21 sat. Umesto mene, vodiće ih moja draga koleginica Jasmina Slavica, instruktorka joge Vidya Yoga škole koja drži časove joge u novosadskom Baza centru.

Sigurna sam da ćete uživati sa njom i naučiti nešto novo. smiley

Novi ciklus kursa Moćne joge otpočeće u oktobru.

Moje putovanje u Indiju tiče se intenzivne jednomesečne obuke za joga instruktore na SVYASA joga univerzitetu u Bengaloru (Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana) na koju odlazim kao stipendista Vlade Indije u okviru Indijskog programa bilateralne tehničke i ekonomske saradnje (ITEC).

Držite mi palčeve i poželite uspešnu edukaciju. wink

Namaste,

Maja

Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana univerzitet, skraćeno S-VYASA ili SVYASA je akreditovana visokoškolska ustanova smeštena u Bengaloru. To je prvi univerzitet u Indiji na kojem je počela da se izučava joga, a na osnovu učenja Svamija Vivekanande, indijskog filozofa, jogija i društvenog aktiviste koji je zaslužan za popularisanje ove discipline na Zapadu. Studije na ovom univerzietu su podeljene na dve glavne obasti: istraživanja u oblasti joge i terapija jogom, a putem pet departmana: joga i humanističke nauke, joga i prirodne nauke, joga i nauke o životu, joga i menadžment, joga i duhovnost. Osim kurseva za joga instruktore, nudi bačelor, master i doktorske diplome iz oblasti joge, nakon studija koje traju od tri do šest godina. Bivši i sadašnji studenti ovog univerziteta su poznati i priznati joga instruktori, lekari i filozofi, čiji se naučni radovi na temu joge objavljuju u prestižnim naučnim časopisima.

U okviru kampusa S-VYASA univerziteta nalazi se čuveni zdravstveni centar (Arogyadhama) za samoizlečenje putem joge, u koji neprestano dolaze lokalni stanovcnici i stranci, kako radi izlečenja tako i zbog poboljšanja zdravlja. Jogom i detoksifikacijom po principima ajurvede i naturopatije, dve vodeće tradicionalne zdravstvene discipline, postiže se napredak na fizičkom nivou (poboljšanje vida, jačanje imuniteta i fizičkih mogućnosti), mentalnom (bolja koncentracija, memorija i inteligencija), društvenom (zdravi međuljudski odnosi), emocionalnom (nadvladavanje besa, straha, anksioznosti i depresije) i duhovnom (unutrašnja radost, samopouzdanje i uvid u istinsko znanje).

Više o studijama i samom univerzitetu možete saznati OVDE.

Foto: S-VYASA

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Verujem da će zarobljavanje i iskorišćavanje životinja potpuno prestati u budućnosti i da će se naši potomci pitati zašto njihovi preci nisu shvatali tako jednostavnu činjenicu, da su životinje slobodna bića, a ne vlasništvo.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga