JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

OBAVEŠTENJE: Vežbanje tokom praznika

OBAVEŠTENJE: Vežbanje tokom praznika

Fit Land - 1. maj neradan

Zbog predstojećih prvomajskih praznika, Fit Land neće raditi u utorak, 1. maja.

Naredni čas Joge za prezaposlene imaćemo u četvrtak, 3. maja.

Zbog stila praznovanja savremenog čoveka, sa odmora se često vraćamo umorni i napeti, umesto smireni i ispunjeni. Boravak na otvorenom uoči Prvog maja je idealna prilika za vežbanje joge i dubinski odmor od svakodnevice. Iskoristite prvomajski uranak za "Pozdrav suncu" i nekoliko laganih asana kojima ćete se povezati s Prirodom. Ne zaboravite na tehnike disanja koje nesmetano možete praktikovati tokom celog dana.

Ako obratite pažnju, videćete da je dah kod većine ljudi isprekidan i neujednačen. Takav neprirodan ritam disanja nastao je kao posledica tenzije formirane u grudnom košu koja se odražava na držanje tela i odslikava na facijalnu ekspresiju. A pod tenzijom nismo u mogućnosti da iskoristimo blagotvorne efekate prirode. Zato nam u tome pomaže joga. Dovoljno je da primenimo potpuno joga disanje (stomačno, grudno i klavikularno) umesto plitkog stresnog daha pa da postanemo svesni suptilnijih nivoa svog postojanja. Na taj način ćemo otkloniti disharmonije ne samo na fizičkom već i na energetskom i mentalnom nivou, koje su posledica generisanog stresa i tenzija. Blagotvornost po telo i um koju nudi joga, u sadejstvu s prirodom gde provodimo odmor, dovodi do realnog, pravog odmora koji se pamti i koji telo pamti.

Sve informacije u vezi sa vežbanjem joge možete dobiti telefonom, pozivom na broj 064/615-83-32.

Osim časova Joge za prezaposlene, u Fit Land studiju će od maja početi kurs Moćne joge. Informacije o tome se nalaze OVDE.

Raspored dodatnih temina možete pogledati OVDE.

Namaste,

Maja

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Poštovanje osnovnih prava i nevrstističko delovanje bi trebalo da bude naša svakodnevica, ukoliko odista želimo da budemo humani, jer to ne možemo postići rečju ili mislima, već samo delima.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga