JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Peti Veliki joga performans u Novom Sadu

Peti Veliki joga performans u Novom Sadu

SPENS, 8. jul

Pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije, nadležni nacionalni Joga savez Srbije u saradnji sa Vojvođanskim joga savezom organizovao je 8. jula 2017. godine ispred Sportsko-poslovnog centra “Vojvodina” (SPENS) peti po redu Veliki joga performans u okviru akcije “Dani joge u Srbiji” kojom se, već tradicionalno, pozivaju svi građani Srbije da učine neko dobro delo. Joga performans se ove godine održao uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i Gradske uprave za sport i omladinu Novog Sada, a okupio je ljubitelje joge iz mnogih gradova Srbije, uz prisustvo predstavnika Evropske joga federacije i praktičara joge iz drugih evropskih zemalja.

Joga performans je zvanično otvoren u 18.40 časova ispred zgrade SPENS-a svečanim presecanjem vrpce od strane Aranke Binder, pomoćnice pokrajinskog sekretara za sport i omladinu, nosioca olimpijske medalje u streljaštvu.

Joga performans se i ove godine sproveo pod sloganom “Čini dobro – nagradi sebe”, a sastojao se iz seta klasičnih joga položaja (asana) nakon kojih je usledio serijal Pozdrav Suncu (Surya Namaskar) koji su na stepenicama zapadnog ulaza sportskog centra izveli jogini i jogine i na taj način demonstrirali građanima blagodeti ove hiljadugodišnje, sve popularnije discipline.

Nakon performansa je na platou ipred SPENS-a održan revijalni deo, u kojem su se predstavile članice sastava Joga saveza Srbije “Art joga Similiris” izvodeći popularnan stil vežbanja koji jogu na dinamičan način prepliće s elementima savremenog plesa i modernog baleta.

Više o događaju možete saznati OVDE.

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

U svetu ima previše patnje jer ima previše nasilja, a naš je zadatak, vežbanjem joge, da to promenimo.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.