LanguageSearchContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

UNIQUE: Course of Hindi Language

UNIQUE: Course of Hindi Language

From October at Faculty of Philosophy Novi Sad

Na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu u ponudi kurseva jezika u toku akademske 2016/2017. godine po prvi put se našao hindi zahvaljujući saradnji fakulteta sa Ambasadom Indije i Indijskim savetom za kulturne odnose. U pitanju je prvi Lektorat za hindi u Srbiji.

Od oktobra prošle godine svi zainteresovani imaju priliku da uče hindi u Centru za jezike ovog fakulteta. Jedna grupa polaznika upravo je odslušala drugi semestar početnog kursa. Oni će od oktobra ove godine pohađati napredni kurs, a u isto vreme će biti formirana nova grupa početnog nivoa pa se pozivaju svi zainteresovani da joj se pridruže u toku akademske 2017/2018. 

Ovo je odlična prilika da ujedno steknete osnovna znanja ne samo hindija već i sanskrita, što je posebno interesantno onima koji izučavaju i praktikuju jogu.

Nastava je na engleskom jeziku i vodi je lektorka hindija dr Madhuri Godbole koja je iz Indije doputovala u Srbiju upravo ovim povodom.

Zainteresovani mogu da se prijave slanjem popunjenog obrasca na adresu Centra za jezike Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu: cj.prijava@ff.uns.ac.rs

Obrazac prijave možete preuzeti OVDE.

Prijave se primaju do 7. oktobra 2017. godine.

Više informacija o aktivnostima Centra za jezike Filozofskog fakulteta u Novom Sadu možete dobiti OVDE.

Namaste,

Maja Vučković

Welcome to My Site!

Here you will find a variety of articles on bioethics, aesthetics, ecophilosophy, activism for animal rights and protection, as well as tips for healthy and peaceful life - yoga, veganism etc. Also artistic and decorative items I create, a part of the workshop AHIMSA YOGA & ART
I hope you will find much more than that, an motivation for your activities and personal development in the first place.
Namaste, Maja
 

Basket

Cart is empty
Cart is empty
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/shop/

Newsletter

Register now!
Un-subscribe

If you want to stop receiving newsletters write here the Removal Code shown in newsletter you reveived by us and click Un-subscribe.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...
Invalid e-mail address

Gallery

Quotes

Peace in the world will prevail when the ethics of nonviolence are fully accepted. Not in the theory, but in practice.

Next
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...

Poll

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partners and Accreditations

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga