LanguageSearchContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

ANNOUNCEMENT: New Year's Day Yoga Class

ANNOUNCEMENT: New Year's Day Yoga Class

Tuesday 1st January 2019 at 9PM

Novu godinu dočekujemo novogodišnjim časom joge! Ukoliko želite da nam se pridružite, dobrodošli ste na čas u Fit Land studiju 1. januara 2019. godine od 21 sat. smiley

Tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, časovi joge će se održavati po ustaljenom rasporedu koji možete videti OVDE.

Redovna fizička aktivnost je jedini način pomoću kojeg možemo da održimo telo gipkim i vitalnim. Istraživanja su pokazala kako su trajanje i kontinuitet vežbanja bitniji od samog intenziteta treninga.

 

    Evo 10 razloga za vežbanje joge tokom praznika:


   1. Usporite. Bilo da aktivno učestvujete u praznicima ili ne, gotovo svi su uhvaćeni u mrežu gužve, buke i euforije. Joga vam nudi predah - priliku za zaustavljanje, dobijanje perspektive i povratak na sadašnji trenutak.
    2. Naći ćete stabilnost. Što je duži popis vaše liste želja, to je veća presija na nervni sistem, a time je i nivo kortizola (hormona stresa) viši. Joga pruža priliku za povezivanje s našim telom, stabilizaciju i uzemljenje.
    3. Regeneracija. Teško je izbeći ono čemu smo u ovo doba godine skloni, bilo da su u pitanju slatkiši, alokohol ili teška hrana, a što nas neminovno usporava, čini teškima i umornima. Joga podstiče cirkulaciju, energizuje i pruža osećaj budnosti.
   4. Odmor od izazovnih porodičnih situacija. Joga je tokom božićnih i novogodišnjih praznika savršena izlazna strategija kada nas porodične interakcije preplave. Podloga za vežbanje tada postaje pravo utočište.
    5. Možete ostati hladni na nepredviđene situacije. Nakon joge, bićete u mogućnosti da se lakše nosite sa iznenađenjima.
    6. Vaša fleksibilnost i snaga omogućiće vam da lakše istrajete. Neko mora da stavi darove ispod jelke, drugi da prestoje ceo dan u kuhinji, a ima i onih koji jure od prodavnice do prodavnice u potrazi za poklonima. Ovde će se pokazati vaša besprekorna telesna sposobnost stečena jogom.
    7. Vaše telo će dobiti post-šoping terapiju. Ako ste od onih koji su skloni čestoj kupovini i trošenju, joga je najbolji način za oporavak od eventualnih nepromišljenih poteza.
    8. Možete se osećati ispunjeno čak i ako samujete i ne slavite. Ako ste ateisti, antikapitalisti, antiglobalisti ili antikonzumeristi, koji misle da Božić i Nova godina nisu ono što bi trebalo da budu, joga će podupreti vaša uverenja, podstaknuti nova propitivanja i vratiti vas u centar sopstva. A na času joge možda nađete nekog ko ima slične poglede.
    9. Završićete godinu snažnim poštovanjem vaše prakse. Zaokvirićete prethodno uloženi rad i dobićete elana za dalji nastavak prakse. Budite dosledni!
    10. Biće lakše započeti narednu godinu. Ako ne vežbate sedmicu ili dve, verovatno ćete provesti januar oporavljajući se od odmora. Da se to ne bi desilo, nastavite da vežbate tokom praznika. To je ono što bi vam i Deda Mraz želeo. angel

 

    Vidimo se u Fit Land studiju! Tržni centar "Bistrica", Bulevar Slobodana Jovanovića 15.

    Sve informacije u vezi sa vežbanjem možete dobiti telefonom, pozivom na broj 064/615-83-32.

    Namaste,

    Maja

Welcome to My Site!

Here you will find a variety of articles on bioethics, aesthetics, ecophilosophy, activism for animal rights and protection, as well as tips for healthy and peaceful life - yoga, veganism etc. Also artistic and decorative items I create, a part of the workshop AHIMSA YOGA & ART
I hope you will find much more than that, an motivation for your activities and personal development in the first place.
Namaste, Maja
 

Basket

Cart is empty
Cart is empty
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/shop/

Newsletter

Register now!
Un-subscribe

If you want to stop receiving newsletters write here the Removal Code shown in newsletter you reveived by us and click Un-subscribe.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...
Invalid e-mail address

Gallery

Quotes

There is too much suffering in the world because there is too much violence, and our job is, by practicing yoga, to change it.

Next
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...

The most popular article

ESSAY: OM - Music of the Spheres

Vibration that connects with the Universe

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... More

Partners and Accreditations

       

      

       

vidza zoga