JezikPretragaContactYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Beogradski peti Veliki joga performans

Beogradski peti Veliki joga performans

Pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije, nadležni nacionalni Joga savez Srbije je 1. jula 2017. godine u Tašmajdanskom parku organizovao peti po redu Veliki joga performans u okviru akcije “Dani joge u Srbiji” kojom se, već tradicionalno, pozivaju svi građani Srbije da učine neko dobro delo. Skupu su prisustvovali ljubitelji joge iz 42 grada Srbije, uz predstavnike Evropske joga federacije i praktičare joge iz drugih evropskih zemalja.

Joga performans se i ove godine sproveo pod sloganom “Čini dobro – nagradi sebe”, a sastojao se iz serijala Pozdrav Suncu (Surya Namaskar) koji su na pešačkim stazama izveli jogini i jogine i na taj način demonstrirali građanima blagodeti ove hiljadugodišnje, sve popularnije discipline.

Nakon performansa je na platou pored fontane održan revijalni deo, u kojem su se predstavile joga similaris grupe Joga saveza Srbije izvodeći popularnan stil vežbanja koji jogu na dinamičan način prepliće s elementima savremenog plesa i modernog baleta.

Specifičnost ovogodišnjeg revijalnog dela bila je joga similaris za treće doba. Vremešne jogine su prisutnima pokazale da za vežbanje joge nikad nije kasno, a na veštinama izvođenja pojedinih asana mogle su da im pozavide i daleko mlađe koleginice. 

Nakon revijalnog dela, svi učesnici manifestacije su, držeći se za ruke, napravili veliko srce namenjeno Beogradu i svim Beograđanima. Neka je ljubav sa nama i sklad sa okolinom, glasi poruka koju članovi Joga saveza Srbije neprestano odašilju.

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Potrebno bi bilo više od deset miliona godina života na Zemlji kako bi se povratio isti onaj broj vrsta koji je postojao pre izumiranja koje je uzrokovao čovek.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

vidza zoga