JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

BEZIMENI ZA BEZGLASNE: Nek i Novosađani shvate

BEZIMENI ZA BEZGLASNE: Nek i Novosađani shvate

Portal mojnovisad.com o akciji Bezimeni za bezglasne "Kocka istine".

Sonja K. je organizatorka i koordinatorka novosadske "Kocke istine", ona komunicira sa sedištem udruženja, pravi iventove, Srđan prijavljuje policiji skupove, ali ne postoji hijerarhija već odlučujemo demokratski. Svi se držimo pravila, čak i razgovor sa ljudima treba da teče na određen način, imamo brošure iz kojih učimo kako pristupamo ljudima, koja pitanja postavljamo i kako npr. da odgovorimo na provokacije. Smatram da je to dobar način i da zato nema prostora za razmirice i probleme jer svi imamo svoje obaveze i svako zna šta treba da radi kad dođe. Unutar maske se, recimo, ne priča i ako jedan volonter ne može više da drži ekran, digne ruku i stiže zamena – objašnjava Maja detalje i pravila "Kocke". – Baš zato što su takvi snimci koje ne možemo da vidimo svuda i još sad na velikim ekranima, reakcije ljudi su često emotivne i možda je i to razlog što kod njih dođe do konverzije. Postoje i drugačije reakcije, ali uvek se slažu da to nije u redu, posebno kada gledaju tretman prema životinjama u masovnim industrijama – dodaje ona.

Tekst u originalu se nalazi OVDE.

Izveštaj: mojnovisad.com

Kocka istine u našem gradu
Sledeći članak
Kocka istine u našem gradu

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Poštovanje osnovnih prava i nevrstističko delovanje bi trebalo da bude naša svakodnevica, ukoliko odista želimo da budemo humani, jer to ne možemo postići rečju ili mislima, već samo delima.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.