JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Životinje iskorišćavane za hranu

Životinje iskorišćavane za hranu
Društvo za zaštitu životinja i prirode Đurđevo, upriličilo je i ove, 2014. godine tradicionalnu, sedmu po redu manifestaciju „Dan zdrave hrane i zaštite životinja“, koja je održana 13. septembra 2014. godine na utočištu za životinje poznatom kao „Monikin salaš“.
 
Ove godine, govorili smo o životinjama iskorišćavanim za hranu. Posetioci su imali priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama za decu i odrasle na temu „Domaće životnje i ljudi“, ali i da probaju zdrav(ij)a jela, koja su tom prilikom spremali vrsni kuvari. Održan je i prigodan kulturno-umetnički program, izložbe slika, tombole, prezentacije društava za zaštitu životinja i prirode i brojne druge aktivnosti.
 
Cilj manifestacije je podizanje svesti dece i odraslih o dobrobiti zaštite prava životinja sa aspekta etike, zdravlja i zaštite životne sredine.
 

Kako je to izgledalo ove i prethodnih godina, možete pogledati OVDE.

Teks i foto: Maja Vučković

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Životinje nisu po rođenju kućni ljubimci, laboratorijske, radne i druge životinje, već ih čovek uzgaja, razmožava i prodaje u te svrhe; one su slobodna bića koja tek zarobljavanjem od strane čoveka postaju to imenovano.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.