JezikPretragaContactYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Dan zdrave hrane i zaštite životinja

Dan zdrave hrane i zaštite životinja

Društvo za zaštitu životinja i prirode Đurđevo, svake godine organizuje tradicionalnu manifestaciuju "Dan zdrave hrane i zaštite životinja", koja se održava početkom septembra na utočištu za životinje poznatom kao "Monikin salaš".

Posetioci imaju priliku da prisustvuju predavanjima i radionicama za decu i odrasle na temu domaćih i divljih životinja, tzv. kućnih ljubimaca, životinaja u zatočeništvu itd., ali i da probaju zdrava jela, koja im tom prilikom spremaju vrsni kuvari.

Osim aktivnosti koje su usko vezane sa promocijom prava i zaštite životinja, održava se i prigodan kulturno-umetnički program, zatim izložbe slika, tombole, prezentacije društava za zaštitu životinja i prirode i brojne druge aktivnosti.

Cilj manifestacije je podizanje svesti dece i odraslih o dobrobiti zaštite životinja sa aspekta zdravlja i zaštite životne sredine.

Više o manifestaciji i radu udruženja možete saznati OVDE.

Tekst i foto: Maja Vučković

Dobrodošli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Potrebno bi bilo više od deset miliona godina života na Zemlji kako bi se povratio isti onaj broj vrsta koji je postojao pre izumiranja koje je uzrokovao čovek.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.