JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Dodela priznanja humanitarcima

Dodela priznanja humanitarcima

Društvo za zaštitu životinja i prirode Đurđevo krajem godine organizuje svečanu dodela priznanja za humanitarni rad i pomoć životinjama, koja se održava u blizini utočišta za životinje poznatog pod imenom "Monikin salaš".

Među dosadašnjim odabranim primaocima nalaze se deca, odrasli, ali i društva za zaštitu životinja – svi oni koji su izvesnim humanim gestom obeležili proteklu godinu kojima se tom prilikom uručuju pohvale, kao i nagrade u vidu knjiga i opreme za životinje.

- Ideja je rođena zajvaljujući mnogim vrednim, kulturnim i edukovanim osobama koje pomažu životinjama, ali čija dela uprkos tome nisu bila prepoznata. Ja imam duboko poštovanje prema tim ljudima i zato smo odlučili da im na ovaj način pružimo pažnju.Takođe ima sve više mladih, dece koja misle i rade dobro za životinje. Ovim želimo da se ta njihova ideja širi – kaže o manifestaciji Monika Brukner, predsednica Društva za zaštitu životinja i prirode Đurđevo.

Pored dodele priznanja, okupljanje predstavlja priliku za razmenu iskustava i sumiranje prethodno postignutih rezultata u vezi sa zaštitom životinja i prirode. Stoga su na manifestaciji dosad učestvovali i brojni drugi gosti, među kojima su bili najbolji  učenici osnovnih škola sa kojima radimo edukaciju iz oblasti zaštite životinja, te predstavnici različitih udruženja za zaštitu životinja. 

Više o manifestaciji i radu udruženja možete saznati OVDE.

Tekst i foto: Maja Vučković

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Esencijalni sastojak ahimse je saosećanje: kroz saosećanje počinjemo da vidimo sebe u drugima.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga