LanguageSearchContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Refugium at Monika's Farm

Refugium at Monika's Farm

Članovi udruženja Refugijum su u subotu, 13. septembra 2014. godine posetili poznati  "Monikin salaš“, u okviru tradicionalne manifestacije Dan zdrave hrane i zaštite životinja, a koja se održava jedanput godišnje u organizaciji tamošnjeg Društva za zaštitu životinja i prirode.

Osim što su uživali u zdrav(ij)oj hrani i svež(ij)em vazduhu, upoznali su se sa predstavnicima drugih udruženja i pojedincima, ljubiteljima životinja i prirode, a potom su obišli salaš i družili se sa domaćinima - stanovnicima utočišta, ali i istraživali samu lokaciju.

Naši ekolozi i biolozi su na lokalitetu prepoznali primerke nekoliko zaštićenih biljnih vrsta, koje su ostavljene u svom izvornom, poludivljem okruženju, kako se ni životinje koje u blizini žive ne bi uznemiravale, a ekosistem očuvao.

Refugijanci su već najavili novu posetu ovom jedinstvenom mestu, da bi se posvetili detaljnijem proučavanju raritetnih biljnih i životinjskih staništa i načinima njihove zaštite.

Welcome to My Site!

Here you will find a variety of articles on bioethics, aesthetics, ecophilosophy, activism for animal rights and protection, as well as tips for healthy and peaceful life - yoga, veganism etc. Also artistic and decorative items I create, a part of the workshop AHIMSA YOGA & ART
I hope you will find much more than that, an motivation for your activities and personal development in the first place.
Namaste, Maja
 

Basket

Cart is empty
Cart is empty
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/shop/

Newsletter

Register now!
Un-subscribe

If you want to stop receiving newsletters write here the Removal Code shown in newsletter you reveived by us and click Un-subscribe.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...
Invalid e-mail address

Gallery

Quotes

Animal rights activism advocates the introduction of a legal provision that abolishes the treatment of animals as a commodity.

Next
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...

Poll

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partners and Accreditations

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga