LanguageSearchContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Refugium at Monika's Farm

Refugium at Monika's Farm

Članovi udruženja Refugijum su u subotu, 13. septembra 2014. godine posetili poznati  "Monikin salaš“, u okviru tradicionalne manifestacije Dan zdrave hrane i zaštite životinja, a koja se održava jedanput godišnje u organizaciji tamošnjeg Društva za zaštitu životinja i prirode.

Osim što su uživali u zdrav(ij)oj hrani i svež(ij)em vazduhu, upoznali su se sa predstavnicima drugih udruženja i pojedincima, ljubiteljima životinja i prirode, a potom su obišli salaš i družili se sa domaćinima - stanovnicima utočišta, ali i istraživali samu lokaciju.

Naši ekolozi i biolozi su na lokalitetu prepoznali primerke nekoliko zaštićenih biljnih vrsta, koje su ostavljene u svom izvornom, poludivljem okruženju, kako se ni životinje koje u blizini žive ne bi uznemiravale, a ekosistem očuvao.

Refugijanci su već najavili novu posetu ovom jedinstvenom mestu, da bi se posvetili detaljnijem proučavanju raritetnih biljnih i životinjskih staništa i načinima njihove zaštite.

Welcome to My Site!

Here you will find a variety of articles on bioethics, aesthetics, ecophilosophy, activism for animal rights and protection, as well as tips for healthy and peaceful life - yoga, veganism etc. Also artistic and decorative items I create, a part of the workshop AHIMSA YOGA & ART
I hope you will find much more than that, an motivation for your activities and personal development in the first place.
Namaste, Maja
 

Basket

Cart is empty
Cart is empty
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/shop/

Newsletter

Register now!
Un-subscribe

If you want to stop receiving newsletters write here the Removal Code shown in newsletter you reveived by us and click Un-subscribe.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...
Invalid e-mail address

Gallery

Quotes

Clear expression is the first step towards the proper communication and desirable action that comes from. If the language is blurred and unsuitable, the actions will be the same.

Next
http://maja-vuckovic.com/inner.php/en/ajax
Please wait...

Poll

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partners and Accreditations

       

      

       

vidza zoga