JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

BESPLATAN ČAS povodom Međunarodnog dana joge

BESPLATAN ČAS povodom Međunarodnog dana joge

Fit Land, 21 jun u 21 sat

Povodom Međunarodnog dana joge, u petak 21. juna od 21 sat u sportskom udruženju FIT LAND u Novom Sadu, Bulevar Slobodana Jovanovića 15 (TC "Bistrica"), održaće se BESPLATAN ČAS JOGE. Dobrodošli su svi zainteresovani, bez obzira na prethodno iskustvo u vežbanju, ali je broj mesta ograničen pa je potrebno najaviti prisustvo pozivom na broj telefona 064/615-83-32 ili putem formulara koji se nalazi OVDE.

Obucite komotnu odeću, helanke ili trenerku. Vežba se bez obuće, u čarapama ili bosih nogu. Sa sobom možete poneti peškir ili drugu prostirku, mada je obezbeđena sva oprema potrebna za vežbanje - podloge, blokovi, kaiševi, ćebad itd.

Sportska udruženja i centri joge širom sveta povodom tog dana organizuju besplatno vežbanje joge, kako bi svi imali priliku da dožive mnoge dobrobiti koje donosi ova veština. Novosadsko sportsko udruženje FIT LAND i ove godine aktivno učestvuje u obeležavanju tog dana časom Hatha joge koji će se sastojati od vežbanja asana (joga položaja), pranajame (tehnika disanja) i joga nidre (jogičke relaksacije).

Proslava Međunarodnog dana joge počela je 16. juna 2019. godine, a zamišljena je kao grupno vežbanje na javnim prostorima, širom Srbije i sveta. U Novom Sadu lokacija je bila kod sata na Petrovaradinskoj tvrđavi, a u Beogradu ispred Narodne Skupštine Srbije. Tokom sedmice koja potom sledi biće organizovana besplatna vežbanja, predavanja, prezentacije i drugi sadržaji kojima će se javnosti približiti joga kao način života.

  1. Maja Vučković
  2. Sertifikovana instruktorka joge Fakulteta za sport i turizam – TIMS i Vidya Yoga škole. Registrovana instruktorka joge kod Joga alijanse, najeminentnije asocijacije joga instruktora i škola joge u svetu, s profesionalnom licencom i dozvolom za rad Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.

 

 

  1.  

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Prelaskom na veganstvo uklanjamo veliku količinu patnje koju uzrokujemo našim životima i taj korak menja kako nas same tako i svet oko nas.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga