JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Izjava na kongresu o zaštiti životinja

Izjava na kongresu o zaštiti životinja

U poslednjoj, 58. epizodi emisije o životinjama "Pet Friendly" možete pogledati prilog sa prvog Kongresa o zaštiti životinja i poslušati moju izjavu. Početak je na 18 minutu.

Pod sloganom "Da složimo kockice", 16. septembra 2017. godine u beogradskom hotelu "Radisson Blu" održan je prvi kongres o zaštiti životinja u Srbiji. Organizator je bilo udruženje specijalizovano za spasavanje životinja Animal Rescue Serbia (ARS).

Cilj kongresa bio je povezivanje relevantnih institucija, registrovanih udruženja, organizacija  i pojedinaca koji se bave zaštitom i pravima životinja, te razvoj strategije o pravcima delovanja i saradnje, zatim podizanje svesti o ovim temama, kao i edukacija i informisanje.

Nakon predstavljanja prijavljenih radova, organizovane su diskusije na teme koje se tiču zaštite i prava životinja, biodiverziteta, odgovornog vlasništva, izgradnje i jačanja kapaciteta u delatnosti spasavanja životinja itd.

Više o kongresu možete saznati OVDE.

Moj rad pod nazivom izlaganje "Prava životinja kao moralni zahtev" koji sam izložila na ovom kongresu možete pročitati OVDE.

Izveštaj: Pet Friendly

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Ako želimo ozbiljno da shvatimo životinje kao bližnje, s kojima neminovno koegzistiramo, moramo im dati njihova prava koja će ih priznati kao osobe, a ne kao objekte.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga