JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Refugijum na Monikinom salašu

Refugijum na Monikinom salašu

Članovi udruženja Refugijum su u subotu, 13. septembra 2014. godine posetili poznati  "Monikin salaš“, u okviru tradicionalne manifestacije Dan zdrave hrane i zaštite životinja, a koja se održava jedanput godišnje u organizaciji tamošnjeg Društva za zaštitu životinja i prirode.

Osim što su uživali u zdrav(ij)oj hrani i svež(ij)em vazduhu, upoznali su se sa predstavnicima drugih udruženja i pojedincima, ljubiteljima životinja i prirode, a potom su obišli salaš i družili se sa domaćinima - stanovnicima utočišta, ali i istraživali samu lokaciju.

Naši ekolozi i biolozi su na lokalitetu prepoznali primerke nekoliko zaštićenih biljnih vrsta, koje su ostavljene u svom izvornom, poludivljem okruženju, kako se ni životinje koje u blizini žive ne bi uznemiravale, a ekosistem očuvao.

Refugijanci su već najavili novu posetu ovom jedinstvenom mestu, da bi se posvetili detaljnijem proučavanju raritetnih biljnih i životinjskih staništa i načinima njihove zaštite.

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Potrebno bi bilo više od deset miliona godina života na Zemlji kako bi se povratio isti onaj broj vrsta koji je postojao pre izumiranja koje je uzrokovao čovek.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga