JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

DAN OTVORENIH VRATA: Besplatan čas joge

DAN OTVORENIH VRATA: Besplatan čas joge

Fit Land, 21 jun u 21 sat

Povodom Međunarodnog dana joge (IDY), u ponedeljak 21. juna od 21 sat u sportskom udruženju "Fit Land" u Novom Sadu, Bulevar Slobodana Jovanovića 15 (TC "Bistrica"), održaće se dan otvorenih vrata u okviru kojeg ćete imati priliku da besplatno vežbate jogu.

Dobrodošli su svi zainteresovani, bez obzira na prethodno iskustvo u vežbanju, ali je broj mesta ograničen. Svoje mesto možete osigurati pozivom na broj 064/615-83-32 ili putem formulara koji se nalazi OVDE.

Obucite komotnu odeću, helanke ili trenerku. Vežba se bez obuće, u čarapama ili bosih nogu. Sa sobom možete poneti peškir ili prostirku, mada je obezbeđena sva oprema potrebna za vežbanje: podloge, blokovi, kaiševi, ćebad i drugi rekviziti.

Ambasada Indije u Beogradu organizuje zajedničku proslavu Međunarodnog dana joge širom Srbije u koordinaciji sa lokalnim vlastima, joga centrima i domaćim ekspertima za jogu, kao i svim ostalim relevantnim učesnicima. Proslava Međunarodnog dana joge počeće 19. juna 2021. godine grupnim vežbanjem na javnim prostorima, širom Srbije i sveta. Tokom sedmice koja potom sledi, biće organizovana besplatna vežbanja, predavanja, prezentacije i drugi sadržaji kojima će se javnosti približiti joga kao način života, čemu se pridružuje i novosadsko sportsko udruženje "Fit Land".

Sportska udruženja i centri joge širom sveta povodom tog dana organizuju besplatno vežbanje joge, kako bi svi imali priliku da dožive mnoge dobrobiti koje donosi ova drevna veština. "Fit Land" i ove godine aktivno učestvuje u obeležavanju IDY časom klasične Hatha joge, prilagođenim široj populaciji, koji će se sastojati od psihomentalnog isključenja (distanciranje od dnevnih događaja i problema), vežbanja asana (joga položaja) i pranajame (tehnika disanja) te naposletku joga nidre (jogičke relaksacije).

  1. Maja Vučković
  2. Sertifikovana instruktorka joge S-VYASA joga univerziteta, Fakulteta za sport i turizam – TIMS i Vidya Yoga škole. Registrovana instruktorka joge kod Joga alijanse, akreditovana dvema nominacijama: E-RYT 200 (iskusni registrovani instruktor joge) i YACEP (pružalac kontinuirane edukacije), s profesionalnom licencom i dozvolom za rad Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.
  3.  

 

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Neantropocentična etika - ekocentizam i biocentrizam - uvažava moralno dostojanstvo svih životinja, kako ljudskih tako i ne-ljudskih.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Najpopularniji članak

ESEJ: OM - Muzika sfera

Vibracija koja povezuje sa Univerzumom

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... Više

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga