JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Kombinovani treninzi uz FitPass karticu

Različiti stilovi joge i meditacije

Ukoliko imate FitPass karticu i stanujete blizu Bulevara Slobodana Jovanovica 15 u Novom Sadu (Novo naselje), svratite da se družimo i zajedno vežbamo.

Uz FitPass karticu kod nas možete odabrati da li ćete doći na grupni trening, jogu, korektivnu gimnastiku ili ćete svoje dete dovesti u školicu sporta.

Takođe možete kombinovati različite stilove joge koji se kod nas vežbaju: Jogu za prezaposlene, Moćnu (Power) jogu, klasičnu Hatha jogu i druge, te pohađati zasebne časove Restorativne joge, meditacije i Joga Nidre.

Sve potrebne informacije o pogodnostima posedovanja FitPass kartice naći ćete OVDE.

Proverite koje sve aktivnosti nudi sportsko udruženje Fit Land OVDE i pridružite nam se. Čekamo vas! smiley

Informacije o vežbanju joge možete dobiti telefonom, pozivom broja 064/615-83-32, ili elektronskom poštom putem stranice KONTAKT.

FitPass je nastao u Beogradu sa idejom da omogući svim osobama da vežbaju više sportova i odlaze u više različitih sportskih objekata po ceni od samo jedne mesečne članarine.

U sistemu se nalaze najbolji fitnes centri, teretane, bazeni, plesna studija, kao i druge ponude fizičkih aktivnosti koje odgovaraju potrebama pojedinca, uz uštedu vremena i novca. Trenutno se u FitPass sistemu nalazi 35 gradova u Srbiji i preko 600 sportskih objekata.

Da biste pristupili željenom vežbanju, dovoljno je da prilikom dolaska na trening pokažete svoju FitPass karticu uz važeći lični dokument sa fotografijom ili da uz pomoć FitPass aplikacije skenirate QR kod.

Nosioci FitPass kartice imaju i POPUSTE  na brojne proizvode i usluge koje ostvarujetu uz svoju FitPass karticu, u koje su uključeni: restorani zdrave hrane, lekarski i nutricionistički pregledi, prodavnice sportske opreme, zdravije grickalice i smutiji, fizioterapeutske usluge, masaže, kozmetički tretmani kao i mnoge druge pogodnosti.

FitPass predstavlja jedinstven način da se aktivirate. U skladu sa smernicama Svetske zdravstvene organizacije (WHO), Evropske unije i njenih država članica, preporučuje se minimalno 60 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umerenog intenziteta za mlade i minimum 30 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umerenog intenziteta za odrasle.

Maja & FitLand

Dobro došli na moj veb-sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
https://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Gledajući na ljude kao na superiorne drugim životinjama, specisti daju veću težinu ljudskim interesima nego jednako vitalnim ili vitalnijim interesima ne-ljudi.

Dalje
https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Najpopularniji članak

ESEJ: OM - Muzika sfera

Vibracija koja povezuje sa Univerzumom

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... Više

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga