JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

OBAVEŠTENJE: Obustava časova u Fit Land studiju

OBAVEŠTENJE: Obustava časova u Fit Land studiju

Pokrenuti onlajn časovi joge

Zbog vanredne situacije i odluke nadležnih, od ponedeljka, 16. marta 2020. godine časovi joge u sportskom udruženju "Fit Land" neće se održavati do daljeg.

Oni koji žele da nastave s vežbanjem joge, moći će to da urade putem onlajn treninga, koji se odnedavno praktikuju u većini zemalja, na preporuku Joga alijanse, kao vid zaštite od širenja koronavirusa.

Časovi bi se održavali prema ustaljenom rasporedu, iako termini mogu biti promenjeni, s obzirom na to da će mnogi raditi od kuće. Javite mi koji vam najviše odgovaraju.

Više informacija i prijave na onlajn vežbanje možete učiniti telefonom na broj 064/615-83-32 ili putem formulara koji se nalazi OVDE.

Onlajn časovi su popularan metod učenja joge putem Skajpa. Ovaj metod štedi Vaše vreme i omogućava vežbanje sa bilo kog mesta – iz vašeg doma ili kancelarije, pomažući Vam da ostanete gipki i opušteni i nakon višesatnog rada ili sedenja. Pogodan za prezaposlene, majke sa malom decom, studente koji manjkaju slobodnim vremenom, osobe koje se oporavljaju od povreda, one koji su u izolacili ili pak one kojima je u svom prostoru najprijatnije da vežbaju.

Časovi su koncipirani tako što instruktor demonstrira i objašnjava vežbe, dok ih polaznik usvaja i izvodi, kao i na bilo kom dugom času joge. Zamislaite da gledate čas joge putem DVD-a, ali da instruktor može da Vam odgovara na sva pitanja, postavi u pravi položaj zavisno od Vaše fizičke konstuitucije i okruženja u kojem se u tom trenutku nalazite, koriguje izvođenje vežbi ukoliko je to potrebno i vodi vas na jedinstvenom putu opuštanja i jačanja, primerenom isključivo Vama.

Sve što vam je za to potrebno je Skajp (Skype) sa kamerom i podloga za vežbanje – strunjača, ćebe ili peškir.

Jedan onlajn čas obuhvata psihomentalno isključenje, vežbanje asana duboku jogičku i relaksaciju, a traje do 90 minuta. Već nakon 15 minuta ovakvih vežbi osetićete izuzetne dobrobiti i bićete laki i puni poleta, spremni za predstojeće obaveze.

Posebno je pogodno za jutarne vežbanje. Kada dan započnete jogom, imaćete utisak kao da vas ništa što se dogodi tokom dana ne može uznemiriti.

  1. Maja Vučković
  2. Sertifikovana instruktorka joge S-VYASA joga univerziteta, Fakulteta za sport i turizam – TIMS i Vidya Yoga škole. Registrovana instruktorka joge kod Joga alijanse, najeminentnije asocijacije joga instruktora i škola joge u svetu, s profesionalnom licencom i dozvolom za rad Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije.
  3.  

Dobro došli na moj veb-sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
https://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Kada čovek zbog jela ili bilo koje druge sebične pobude ubija životinju, on zanemaruje svoju sopstvnu žudnju za pravdom.

Dalje
https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Najpopularniji članak

ESEJ: OM - Muzika sfera

Vibracija koja povezuje sa Univerzumom

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... Više

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga