JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

USKORO: Gostovanje na VivaBiH festivalu

USKORO: Gostovanje na VivaBiH festivalu

4. i 5. novembar, Sarajevo

U nedelju, 5. novembra gostovaću na VivaBiH Festu u Sarajevu i iz bioetičkog ugla pokušati da odgovorim na pitanje da li je veganstvo najhumaniji način življenja. Na panel diskusiji, koja će razmatrati ovu problematiku, učestvovaće i aktivistkinja Nađa Nikić, kao i izvršni direktor udruženja VivaBiH Ajdin Arnautović

Dođite, ukoliko budete u mogućnosti. Kao i prošle godine, očekuju vas brojna predavanja na zanimljive teme, radionice i panel diskusije, zatim bogata ponuda veganske hrane, muzičko-zabavni program i još mnogo toga.

Moja knjiga "Dar ethosa: eseji o pravima životinja" i ovom prilikom biće predstavljena posetiocima festivala.

VivaBiH Fest je novi veganski festival u Bosni i Hercegovini u organizaciji udruženja VivaBiH. Kako veganski pokret izaziva sve veći interes širom sveta, tako veganski festivali i sajmovi postaju sve popularniji. Ovogodišnji, drugi VivaBiH Fest, koji će se održati pod sloganom "Reci DA veganstvu!", predstaviće zanimljive sadržaje i mogućnosti veganskog načina života.

Festival će biti upriličen u sarajevskom hotelu Holidej, 5. i 6. novembra 2023. godine, a ulaz će biti BESPLATAN. Festival je namenjen svima, bez obzira na godine ili prehrambene navike. "Da li ste vegani_ke ili u prelasku na veganstvo, ili samo želite biti informisani o ovom načinu života. Bez obzira na razlog, radujemo se vašem dolasku", navode organizatori.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI NA FESTIVALU?

Imaćete priliku da se upoznate sa različitim aspektima i temama veganstva.

Edukacije i panel diskusije obrađivaće teme etike, zdravlja i zaštite životne sredine, a u njima će učestvovati lokalni i regionalni aktivisti i aktivistkinje za prava životinja i promoteri veganskog načina života.

Takođe, biće i izložbeni štandovi gde će se nalaziti brošure sa mnoštvom informacija o veganstvu, uticaju životinjskih proizvoda na zdravlje i okolinu, kao i prodajni štandovi gde ćete moći da kupite knjige festivalskih predavača, kao i majice, bedževe i stikere od gostujućih udruženja i time podržati njihov rad.

Pored edukativnog dela, imaćete priliku da zaplešete uz muzičkom delu programa, ali i da uživate u sjajnim nastupima plesnih izvođača.

"Želimo vas napomenuti da pripremite prazne stomake, jer će se mnogi lokalni biljni i veganski restorani i prodavači okupiti kako bi svima poslužili zdravu i ukusnu vegansku hranu" - podsećaju organizatori.

Za više informacija o festivalu, pratite zvanične stranice VivaBiH Festa na Fejsbuku i Instagramu, kao i veb-sajt organizacije.

Vidimo se 4. i 5. novembra u hotelu "Holiday" Sarajevo!

Upoznajte se sa zdravijim, suosećajnijim i održivijim načinom života kroz ovaj dvodnevni festival i reci DA veganstvu!

Program i satnicu možete videti u nastavku.

Tekst: Maja Vučković i VivaBiH
Plakati: VivaBiH

Dobro došli na moj veb-sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
https://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

U svetu ima previše patnje jer ima previše nasilja, a naš je zadatak, vežbanjem joge, da to promenimo.

Dalje
https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Najpopularniji članak

ESEJ: OM - Muzika sfera

Vibracija koja povezuje sa Univerzumom

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... Više

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga