JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

Novo izdanje biltena Vege zajednice

Novo izdanje biltena Vege zajednice

Martovski broj

U novom, martovskom broju Vege biltena, koji je upravo objavljen, možete pročitati moj tekst o statusu insekata pod nazivom "Da li je osećajnost merilo moralnog uvažavanja?". Takođe, tu je inspirativna priča Sonje Kozline, osnivačice Novi Sad Animal Save i novosadskog ogranka Anonymous for the Voiceless, organizacija čija sam aktivistkinja.  

U pitanju je interesantan digitalni časopis koji promoviše prava i oslobođenje životinja, s kvalitetnim tematima, izveštajima proteklih dešavanja, preporukama literature i filmova, receptima itd.

U ovom broju saznaćete ponešto o sovama i kokama, o industriji perja, uvidećete koja je veza između veganstva i feminizma, dobićete odgovor na to da li je osećajnost merilo moralnog uvažavanja, kao i nove preporuke za knjigu i film. Uz ovo, očekuju vas i zanimljivi lagani recepti koje je za ovomesečni Bilten za vas pripremila nadasve talentovana tatu-umetnica i aktivistkinja Kristina Kastelec!

Hvala aktivistima Vege zajednice što su mi omogućili da se još jednom iskažem na ovaj način i da zajedno s njima pošaljem poruku koja promoviše prava životinja.

Ovaj, dvanaesti bilten, kao i prethodne brojeve, možete dobiti beslatno, slanjem imejl-adrese Vege zajednici putem sledeće stranice: https://vegezajednica.org/o-nama/

Ako imate želju da neku temu obradimo u sledećem broju, javite!

Neke od ranijih tekstova objavljenih u biltenima, možete čitati OVDE.

  1. Tekst: Maja Vučković
  2. Slike: Vege zajednica
  3.  

Dobro došli na moj sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
http://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Potrebno bi bilo više od deset miliona godina života na Zemlji kako bi se povratio isti onaj broj vrsta koji je postojao pre izumiranja koje je uzrokovao čovek.

Dalje
http://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Anketa

Koji način ishrane primenjujete?
Click on an option to vote.

Partneri i akreditacije

       prijatelji yivotinja

      

      

       

vidza zoga