JezikPretragaContactFacebookYouTubeLinked In
English Serbian Latin

USKORO: Panel-diskusija o uticaju veganstva na okolinu

USKORO: Panel-diskusija o uticaju veganstva na okolinu

VivaBiH Fest, Sarajevo

U subotu, 5. novembra gostovaću na VivaBiH Festu u Sarajevu i putem panel-diskusije pokušati da iz ekofilozofskog ugla odgovorim na pitanje da li veganstvo može da ugasi goruće probleme životne sredine.

Moja knjiga "Dar ethosa: eseji o pravima životinja" tom prilikom biće promovisana u etičkom kutku.

Dođite, ukoliko budete u prilici. Očekuje nas mnoštvo zanimljivih predavanja, prezentacija, radionica, zatim bogata ponuda veganske hrane, muziči program i još mnogo toga.


VivaBiH Fest je novi veganski festival u Bosni i Hercegovini u organizaciji udruženja VivaBiH. Kako veganski pokret izaziva sve veći interes širom sveta, tako veganski festivali i sajmovi postaju sve popularniji. Ovogodišnji VivaBiH Fest, koji će se održati pod sloganom "Budi vegan BA!", predstaviće zanimljive sadržaje i mogućnosti veganskog načina života.

Festival će se održati u hotelu "Hills" Sarajevo na Ilidži, 5. i 6. novembra 2022. godine, a ulaz će biti BESPLATAN. Festival je namenjen svima, bez obzira na godine ili prehrambene navike. "Da li ste vegani_ke ili u prelasku na veganstvo, ili samo želite biti informisani o ovom načinu života. Bez obzira na razlog, radujemo se vašem dolasku", navode organizatori.

ŠTA MOŽETE OČEKIVATI NA FESTIVALU?

Prezentacije, radionice, bogatu ponudu veganske hrane, muzički program… VivaBiH Fest nudi veliki broj aktivnosti, od edukativnog do zabavnog sadržaja. Na festivalu će učestvovati gosti i gošće iz Srbije i Hrvaske, te izlagači iz više gradova Bosne i Hercegovine.

Imaćete priliku da se upoznate s različitim aspektima i temama veganstva. Edukacije i panel diskusije će obrađivati teme etike, zdravlja, sporta, zaštite okoline i propagande životinjskih industrija, a u njima će učestvovati najistaknutiji lokalni i regionalni aktivisti i aktivistkinje za prava životinja i promociju veganskog načina života. Takođe ćete imati priliku da pogledate i izložbeni deo festivala sa mnoštvom zanimljivih informacija o veganstvu u Bosni i Hercegovini. Pored edukativnog dela, moći ćete da zaplešete uz muzički program, ali i da uživate u nastupu plesačica.

Uz to, mnogi lokalni biljni i veganski restorani i prodavci će se okupiti kako bi svima poslužili zdravu i ukusnu vegansku hranu, kao i održivu biljnu hranu bez okrutnosti, pa stoga organizatori napominju da pripremite prazne stomake.

Za više informacija o festivalu, pratite zvanične stranice VivaBiH Festa na Fejsbuku i Instagramu, kao i veb-sajt organizacije.

Vidimo se 5. i 6. novembra u hotelu "Hills" Sarajevo!

Upoznajte se sa zdravijim, saosećajnijim i održivijim načinom života kroz dvodnevni festival i budi vegan_ka BA!

Program i satnicu možete videti OVDE.

Tekst: Maja Vučković i VivaBiH
Plakati: VivaBiH

Dobro došli na moj veb-sajt!

Ovde ćete naći tekstove o bioetici, estetici, ekofilozofiji, aktivizmu za prava i zaštitu životinja, zatim alatke za zdraviji i spokojniji stil života, kao što su joga i veganstvo, ali i upotrebne i ukrasne predmete koje izrađujem, a koji su deo radionice AHIMSA YOGA & ART.
Nadam se da ćete ovde pronaći mnogo više od toga, pre svega motivaciju za svoje aktivnosti i lični razvoj. 
  1. Namaste, Maja

Korpa

Korpa je prazna
Korpa je prazna
https://maja-vuckovic.com/inner.php/shop/

e-Obaveštenja

Registruj se sad!
Odjava

Ako želite da se odjavite sa liste, upišite kod za odjavu koji ste dobili kad ste kliknili na odjavu.

https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...
Nevažeća e-mail adresa

Galerija

Citati

Ako su svi organizmi jedno u fizičkom kontinuumu, onda moramo takođe biti i na moralnom kontinuumu.

Dalje
https://maja-vuckovic.com/inner.php/ajax
Molimo sačekajte ...

Najpopularniji članak

ESEJ: OM - Muzika sfera

Vibracija koja povezuje sa Univerzumom

OM ili AUM je drevna sanskritska reč koju su prvi put spoznali (čuli i osetili) vedski mudraci ri... Više

Partneri i akreditacije

       

      

       

vidza zoga